....fein....
das isch üsara Zviari - Kuacha.
Öpfel - Rhabarber- Krümeli
250gr Mehl, 1/2 Päckli Backpulver
1 Päckli Vanilinzucker, 100gr Zucker
1 Ei, 125gr flüssigi Margerina
1 Prisa Salz, 1kg Frücht
alles guat mischa
ca. d'Hälfti vo dem Teig in a Springform
geh und an schöna Boda lega und am
Rand a bits ufa zücha.
1 kg Frücht druf und dr Reschta
vom Teig oba druf "krümala".
45 min, 200°
das isch üsara Zviari - Kuacha.
Öpfel - Rhabarber- Krümeli
250gr Mehl, 1/2 Päckli Backpulver
1 Päckli Vanilinzucker, 100gr Zucker
1 Ei, 125gr flüssigi Margerina
1 Prisa Salz, 1kg Frücht
alles guat mischa
ca. d'Hälfti vo dem Teig in a Springform
geh und an schöna Boda lega und am
Rand a bits ufa zücha.
1 kg Frücht druf und dr Reschta
vom Teig oba druf "krümala".
45 min, 200°
4 Kommentare:
oh das gseht würkli fein us...
und Rhabarber het mer mis Mami brocht, und de Räscht ghört zum Grundvorrot...
i glaub i gang go en Chueche bache...
Mmhh, das hesch also geschter bachet;-) Gseht sehr guet us, probier ich au us...
Liebi Grüessli Sabina
Ich chan erscht nächschts Johr Rhabarbere ärnte... schad denn din Chueche gseht uu gluhsctig us!
Wow,Carla de gseht mega fein us.....Schad han i dä am Delifon nid gschmöckt.......;-)))))))
Machs guet und viili wiiteri Idee...
GabiB.
Kommentar veröffentlichen