...Herz mit Kokos...
Schoggischnitta mit Kokos:
150 gr flüssigi Butter
2 Eier
1 Tassa Milch
1 Tassa Zucker
1 Päckli Vanillezucker
2 Tassa Mehl
1/2 Päckli Backpulver
1 EL Kakao
alles guat mischa und ufas grossas
Backblech mit Backpapier geh.
180 ° 20 min
*****
Guss:
50 gr heissi Butter
1 Tassa Puderzucker
3 EL starka Kafi (flüssig)
1 Päckli Vanillezucker
3 EL Kakao
vermischa und uf da no heiss Kuacha güssa
und schön verstricha
mit Kokosraspla bestreua
*****
an guata ;-)
10 Kommentare:
Wenn das so gut schmeckt wie's aussieht, dann wird wohl nicht lang was davon übrig sein :)
Das Rezept kenne ich , habe ich aber schon Jahre lang nicht mehr gemacht.
Danke für die Erinnerung.
Liebe Grüsse
Barbara
Hmmmm , danke Carla...macht a nochezbache!
Mmh... tönt fein! Ha o bache, passt doch zu däm chalte Wättr! Griessli Cornelia
Oh, schon wieder so eine köstliche Verführung !
Da ich gerade das Glas mit den Amarenakirschen leer gemacht habe, darf ich erst morgen ans Nachbacken gehen.
Ganz lieben Gruss und einen schönen Wochenstart Dir !
Lil
Das Rezäpt muen ich grad die Wuche mau probiere. Bis anhin si dini Rezäpt immer supi gsi!!
Grüessli
Barbara
Liebi Carla,
so schön dass Du wieder regelmässig bloggisch. Ig ha Di vermisst gha...aber ä Umbou git halt scho viu z'tüe. Dis Rezäpt tönt guet...aber ig würd's gloub ohni Kaffi mache...ig liebe Kaffi aber nur ir Tasse.
GllG
Hanni
p.s.:
ich liebe dein schwitzer dütsch ;-.)
... moi, voll schön !!!
nicht nur ein gaumenschmaus, sondern auch ein augenschmaus ;-.)
hugs mina
Mmmhh, eina vo üsarna absoluta Liablingskuacha... aber i anara so schöna Herzform hetz dä bi üs no nia geh...
S'Bildli vom Schwiili isch jo allerliabscht! Obwohl i im Normalfall s'Wetter nimm wias chunt, könnt i doch langsam wieder as paar Sunnastrahla verträga.
Liabi Grüass
Doris
Kommentar veröffentlichen