Balsamico so ireduziere de brucht's aber e gueti Lüftig... han's au immer gmacht und den het die ganz Wohnig leider nach Balsamico gschmöckt. Ime Hotel wo ich gschaffet han hend's en im Restaurant au sälber reduziert und eines Tages isch den d'Führwehr im Huus gstande will's en vergässe hend uf em Herd und's voll het avo qualme. Isch aber zum Glück nüt witers passiert damals.
7 Kommentare:
Balsamico so ireduziere de brucht's aber e gueti Lüftig... han's au immer gmacht und den het die ganz Wohnig leider nach Balsamico gschmöckt.
Ime Hotel wo ich gschaffet han hend's en im Restaurant au sälber reduziert und eines Tages isch den d'Führwehr im Huus gstande will's en vergässe hend uf em Herd und's voll het avo qualme.
Isch aber zum Glück nüt witers passiert damals.
Grüessli
Barbara
danke für die rezept-idee; werde ich gern mal ausprobieren:-))
herzliche grüße
barbara
wie jetzt Balsamico & Honig i reduziara :-)))))
Lg Elster
Liebe Carla,
das sieht ja lecker aus.
Crema di Balsamico selber machen, das ist eine gute Idee.
Danke fürs Rezept.
Liebe Grüße
Silke
Hmmmmmmm - dankeschön! ich liebe Crema die Balsamico, wusste aber nie, wie ich sie selbst machen kann :-)
oh je sieht das lecker aus. obwohl es schon 23:45 ist würd ich diesen feinen salat jetzt grad zuuuu gerne schnabulieren :-)))
liebs grüessli und ich freu mich auf morgen
katja
Hiiim lecker, ich mag gern solche leckeres Teller,
Viele Grüße...
Kommentar veröffentlichen