...Sirup / Punsch
han an Korb voll Bira kriagt...
dia ganza Bira in Stück schniida
(mit Kerna und allem...)
und ca. 30min weichkocha
über Nacht in dr Pfanna stoh loh
am Morga dr Saft ablehra
(bi miar hets 1,5 l geh)
und ufkocha mit
3 Sternanis
1 Zimtstanga
6 Kardamonkapsla
Saft vo 2 Zitrona
und 1kg Zucker
denn ca. 3 Stund zücha loh
nomol ufkocha,
absieba und abfülla
zum Kalt & Warm gnüssa
dia ganza Bira in Stück schniida
(mit Kerna und allem...)
und ca. 30min weichkocha
über Nacht in dr Pfanna stoh loh
am Morga dr Saft ablehra
(bi miar hets 1,5 l geh)
und ufkocha mit
3 Sternanis
1 Zimtstanga
6 Kardamonkapsla
Saft vo 2 Zitrona
und 1kg Zucker
denn ca. 3 Stund zücha loh
nomol ufkocha,
absieba und abfülla
zum Kalt & Warm gnüssa
7 Kommentare:
Hm das hört sich lecker an
werde ich doch glatt mal testen :-)
bräuchte aber hier für eine Übersetzung :-)
denn ca. 3 Stund zücha loh ??
Lg Elster
.....Danke! Das werde ich gerne mal ausprobieren! Tönt "sauguet!" (Dörf mer das schribe im Kommentar???)
Herzlichst Rita
Hallo liebe Carla, wow das hört sich super an, Birnenpunsch, Birnensirup. Toll was man (Frau) so alles selbst machen kann.
Einen lieben Gruß von mir
Mmh, tönt wie würzige Most. Mol luege, viellicht ässe mir jo nyt grad alli Biire. Was meinsch, goht das ächt denn o mit de Pastorebiire, wenn sie noche si? Griessli Cornelia
mmmmmh das tönt ja mega lecker!!!!
liebs grüessli lee-ann
das liest und hört sich wirklich super... ich glaub das probier ich uss!
gruässli -maya
das tönt nid schlecht. das wett i umbedingt usprobiärä.
Kommentar veröffentlichen