***Gwürz-Herzli***
250 gr Butter
250 gr Zucker
200 gr gmahlni Mandla
200 Haferflocka
2 Eier
250 gr Mehl
je 1 Päckli Backpulver & Vanillezucker
*Zimt-, Negali-,
Ingwer- und Zitronaschalapulver*
170° 15 min
wenn's fertig bacha und abkühalt sind
mit Zimtpuderzucker bestreua
250 gr Butter
250 gr Zucker
200 gr gmahlni Mandla
200 Haferflocka
2 Eier
250 gr Mehl
je 1 Päckli Backpulver & Vanillezucker
*Zimt-, Negali-,
Ingwer- und Zitronaschalapulver*
170° 15 min
wenn's fertig bacha und abkühalt sind
mit Zimtpuderzucker bestreua
12 Kommentare:
lieäbi carla
findä das mit em blog-adventskalender ganz e schöni und feini idee! dankä vielmol!!
machs guät, claudia
Danke fürs feine Rezept!
Du bisch denn e Fliissigi:o)
Es Grüessli
Bea
Merci för das feine Rezäpt.
E Ougeweid, di Adväntskälender - ig fröiemi jede Tag! Dini Tees si e Wucht u lö eim allfällige Wiehnachtsstress sofort la vergässe ;-) Ig bi übrigens ou e Steibock, wenn hesch du? So, ab i d'Chuchi go güetzele - du hesch mi gluschtig gmacht...
riecht verführerisch - bis hierher.
liebe Grüße
Friederike
Mmh, so fein riechen und schmecken diese Gewürzherzli! Herzlichen Dank!
uih schade, dass man die nicht gewinnen kann :-)
äs luschtigs grüessli für hüt
maya
Mmmh, die gsend den guat us. Danke
fürs Rezept.
Lieba Gruess
Bettina
Gsehnd sehr schön us Dini Guetzli... ich hoffe chum au no zum bache... Danke Dir vielmol fürs Rezept!!!
Gueti Nacht
conni
Die versuch ich sicher mal.
Liebe Gruesse
Barbara
@flurina...am 5.
liabi grüassli, carla
Das macht eim ja grad gluschtig:-) Din Adväntskaländer isch e total schöni Idee - danke villmal:-)
Bin scho gspannt uf hüt... da chan mer mit de Chind grad echli mitfühle:-))
Liebi Grüessli
Sabina
Kommentar veröffentlichen